alle kategorier

Du er her: Forside>Om os>Firmaprofil

om os

Shangqiu Flat World Machinery Co.Ltd specialiseret i luftbremseventiler fremstilling og distribution, vi har på denne linje for 15 år gammel.

produkter, vi beskæftiger os med nu, er autoreservedele til Europena lastbiler som Man, Volvo, Scania,iveco,daf,Mercedes benzand så videre. Produkternes omfang omfatter luft-luftbremseventiler, koblingssæt som koblingsdæksler, koblingsplader og koblingsskive, sensorer, lastbilkarosseridele, radiatorer, motorer, vedligeholdelsesværktøjer som klar gulvløft, transmissionsdonkrafte.

vi laver og distribuerer også affaldsdæk og plastpyrolysemaskine, som kan omdanne affaldsmateriale som gamle dæk, flasker, gummi og så videre til nyttig dækolie, kulsort, stålwire.med professionelt salg og bedste eftersalgsservice.

Vi har etableret forretningsforbindelser med kunder fra mange forskellige lande. Nogle af dem har gjort forretninger med min virksomhed i mere end 10 år. vi lægger hele vores hjerte i kvalitetskontrol. Produkter, der sælges fra min virksomhed, vil blive givet et års kvalitetsgaranti, ethvert problem forårsaget af kvalitet inden for et år, kunder kan bede om betalingen retur eller vælge at sende en ny erstatning.

Velkommen venner fra ind-og udland til at kontakte os for forretningssamarbejde!

Læg en besked
Chat online

Hej, efterlad venligst dit navn og din e-mail her før chat online, så vi ikke går glip af din besked og kontakter dig uden problemer.